Nincs ajándék ötlete szerettei, barátai számára, de tudja, hogy komolyan foglalkoztatja őket a dohányzásról leszokás gondolata?

Ajándékozza egy egészségesebb, harmonikusabb élet lehetőségét azok számára akik fontosak Önnek. Ajándékutalványunk  a kiállítástól számított 6 hónapon belül váltható be dohányzásról való leszokást segítő kezelésre.

Antidohány ajándékutalvánnyal a káros szenvedélytől mentes új évért!

Van a környezetében olyan személy, aki szívesen leszokna a dohányzásról, de egyedül nem képes megbirkózni a feladattal?

Akkor lepje meg karácsony alkalmából egy Antidohány ajándékutalvánnyal!

A dohányzásról való leszoktatásban igen nagy sikereket értünk már el eddig és célunk, hogy minél több leszokni vágyónak segítsünk megszabadulni káros szenvedélyétől. Sokan sajnos még nem ismerik ezt a remek lehetőséget, amely egyszerű megoldással és fájdalommentes kezelés által nyújt egészségesebb életet a cigarettát letenni vágyóknak.

Vannak olyan emberek is, akiknek egy kis lökésre van szükségük ahhoz, hogy igénybe vegyék ezt a hatékony dohányzásról leszoktató kezelést. Ezt a lökést Ön is megadhatja szerettének egy ajándékutalvány formájában. Természetesen ajándékutalványunkat bármikor megvásárolhatja, hiszen az egészség nem ünnephez kötött.

Ha szeretne egészséget ajándékozni rokonainak, barátainak, vegye fel velünk a kapcsolatot és tegye teljessé a szeretet ünnepét egy törődést sugalló meglepetéssel!

 

 

 

 

 

 

Szeretne leszokni a dohányzásról? Tekintse meg a dohányzásról való leszokás előnyeit!

 

Mostantól a dohányzásról leszoktató eljárásunk elérhető kihelyezett rendelés keretein belül is. Budapesti viszonylatban minimum 10 fő, vidéki régiókban minimum 15 fő együttes jelentkezése esetén vállaljuk az eljárás elvégzését kiszállással.