A dohányzás káros hatásai nem csak a tüdőn és más belső szerveken mutathatók ki, hanem a bőrös is, ezért a szépség érdekében is megéri letenni a cigit.

A cigaretta a testünk minden egyes részére rossz hatással van, ez alól a bőrünk sem kivétel. Nem kell hozzá sok idő, hogy észrevehetően rontson az arcbőr állapotán, és ugyan ezek a folyamatok sajnos nem visszafordíthatóak, de a dohányzásról való leszokás mindenképpen fiatalosabbá, szebbé és egészségesebbé varázsolja majd a bőrt.

A dohányzás tulajdonképpen jelentősen meggyorsítja a bőr természetes öregedését, az arc szürkévé, szárazzá, ráncosabbá válik, ugyanis jóval kevesebb oxigénhez jut és a vitaminok sem képesek úgy felszívódni. A vérerek szűkülése szintén a cigaretta méreganyagainak köszönhető. Szerencsére a dohányzásról való leszokás után beindul az öngyógyító folyamat, de a jobb eredmény érdekében ilyenkor érdemes egy kis plusz támogatást is nyújtani a bőrnek, vitaminok és hidratáló krémek formájában.

A leszokás a dohányzásról nem lehetetlen! Keressen minket bizalommal, ha szeretne biztosra menni és hatékony segítséget kapni!