A dohányzásról való leszokás lehet tünetmentes is! Próbáljon ki egy kezelést, amit Ön is végig tud csinálni, méghozzá sikerrel!

dohányzásról való leszokás a biorezonanciával már számtalan dohányosnak, káros szenvedély függőnek sikerült. A leszokás önerőből embert próbáló feladat, sokan fel is adják. Egyértelműen könnyebb végigmenni az úton, ha nem kell a tipikus elvonási tünetekkel szenvedni. Az álmatlanság, a depresszió, az ingerlékenység vagy az elhízás mind kellemetlen és a hétköznapokat megnehezítő tünetek. A biorezonanciás kezeléssel ezekkel nem kell szembesülnie.

A nikotin komoly függőséget okoz, ami a szervezetből súlyos válaszreakciót vált ki, ha a leszokást választja egy dohányos. A dohányzásról való leszokás keserű tapasztalatait meg tudja spórolni, ha rögtön a biorezonancia mellett dönt. A kezelés azért olyan hatásos, mert a nikotinnal szemben a szervezetet semlegessé teszi azzal, hogy a kötőreceptorokat befolyásolja és megszünteti a nikotinéhséget. A kezelés hatékonysága 90% feletti!