A dohányzás káros szenvedély, amiről nem könnyű leszokni, de érdemes kitartóan küzdeni amíg el nem éri valaki a kitűzött célt. Nem ajánlatos sokáig halogatni a döntést, mert minél tovább dohányzik valaki, annál több egészségügyi probléma fog felmerülni.

Azonban sosem késő, még idősebb korban is van értelme letenni a cigarettát, hiszen már hónapok múlva érezhetőek a leszokás pozitív hatásai. A cigaretta 43 féle rákkeltő anyagot tartalmaz, minden elmaradt szippantással az egészségét óvja és az életét hosszabbítja meg.

A dohányzás nem olyasmi, amit könnyű abbahagyni, de ha sikerül, az életre szóló siker és az egészsége is meg fogja hálálni. Végre úgy igazán fel tud lélegezni és nem okoz nehézséget pár lépcsőfok megmászása, az étvágya visszatér és a közérzete is sokkal jobb lesz, mint előtte. Csökken a vérnyomás, a szívinfarktus, agyvérzés, gyomorfekély veszélye. A dohányzásról való leszokáshoz kérjen segítséget és meglátja, hogy Ön is tagja lehet a sikeresen leszokott dohányosoknak! Éljen füstmentesen!