Sokan próbálkoznak a dohányzásról való leszokással, de sokszor csak napokig, hetekig, talán hónapokig jutnak az érintettek. Ezekben az időszakokban is hallhatjuk ezektől az ismerőseinktől, vagy talán mi magunk tapasztaltuk meg, mik a leszokással járó kellemetlen tünetek, melyek megkeserítik a hétköznapokat. Például gyomorpanaszok, torokfájás, köhögés, gyakori éhségérzet vagy sóvárgás cukros ételek vagy italok után, és az érzelmi tényezőket még nem is említettük, mint például a nyugtalanság, alvási nehézségek, düh, lehangoltság, depresszió vagy szorongás.

A nikotin szervezetből való kiürülésének mellékhatásai változatos formákban jelentkezhetnek a leszokási folyamat során. Mi viszont tudjuk a módját, hogyan tudja ezt az időszakot a lehető legrövidebb időre lecsökkenteni!

Próbálja ki biorezonanciás megoldásunkat, és szokjon le egyszerűen a dohányzásról! Miért annyira fontos leszokni a dohányzásról? Elsősorban a saját egészsége érdekében, aztán mások egészsége érdekében, mert a passzív dohányzás is pontosan annyira súlyos következményekkel jár, mint maga a dohányzás.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal, és válassza a könnyebb utat, tegye le a cigarettát véglegesen!