Sajnos nem ritka, hogy a gyerekek növekedése során a szülők dohányoznak, és ezzel minden nap passzív dohányzásnak és káros hatásnak teszik ki gyermekeiket. Napjainkban számos kutatás tárgya világszerte, hogy milyen mértékű negatív hatásokat fejt ki kicsi kortól a dohányfüst belégzése és a későbbi évekre hogyan hat ki.

A gyermeknevelés számos más felelősség mellett, magába foglalja azt is, hogy az emberek igyekeznek megóvni gyermekeik testi és szellemi épségét minden olyan külső behatástól, amely a későbbi idők folyamán mutatkozhat meg. A dohányfüst másodlagos módon való belégzése egy olyan tényező, amit a szülők a saját függőségük miatt nem tudnak mellőzni és ezzel veszélyeztetik gyermekeiket is. A passzív dohányzás bizonyítottan különböző légúti betegségek, allergia okozója lehet, továbbá fejlődési rendellenességeket, mentális zavarokat és tanulási nehézségeket eredményezhet.

Ha Önnek is fontos gyermeke egészsége és szeretné megóvni időben, válassza a leszokást és forduljon hozzánk segítségért! Mi mindenben a segítségére leszünk, hogy kínzó tünetek nélkül hagyhassa el rossz szokását.

További információkért forduljon hozzánk elérhetőségeinken!