Mindenki tudja, hogy a dohányzás egészségtelen, illetve, hogy a tüdőrák egyik fő kockázati tényezője. Azonban sokan nincsenek vele tisztában, hogy sajnos nem „csak” a tüdőt károsítja, ezért mindenképp érdemes törekedni a dohányzásról való leszokásra.

A cigaretta mindkét nem egészségére rossz hatással van, ám vannak kifejezetten a férfiakat érintő rizikófaktorok. Ilyen az, hogy csökken a spermiumok száma és mozgási képessége, ezért sajnos negatív irányba befolyásolja a termékenységet. A dohányzásról való leszokás azért is fontos, mert az így a szervezetbe jutó méreganyagok impotenciát is okozhatnak. A dohányzás jelentősen megnöveli a szív- és érrendszeri betegségek, a magas vérnyomás, a szívroham, a stroke és az agyvérzés kockázatát, valamint emeli a koleszterinszintet is.

Nem szeretné a fentieket kockáztatni? Szokjon le a dohányzásról, mi mindenben segítünk Önnek! Ha szeretne többet tudni az általunk alkalmazott módszerről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén!