Megszabadulna káros szenvedélyétől, de még nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Mi segítünk Önnek ebben, hiszen az egyik leghatásosabb módszer erre a biorezonanciás módszerrel való leszokás!

biorezonanciás dohányzás leszoktatás során a nikotin és a különböző kémiai reakciók által lerakódott méreganyagok a kiválasztó szerveken áttávoznak a szervezetből. Ehhez ajánlott félóránként egy-egy pohár folyadékot meginni, ezzel lehet segíteni a szervezet méregtelenítő munkáját. Hogy mennyi folyadékot kell elfogyasztani egy nap alatt, az testsúlyfüggő, ezt a mennyiséget mi pontosan kiszámoljuk Önnek. Ha úgy érzi, hogy rá kellene gyújtania, helyette inkább azonnal igyon!

Lelkileg mindenképp jót tesz, és a folyamatot is segíti, ha ezt a kényszert valakinek kibeszéli. Reggel ébredés után először igyon, majd végezzen légző gyakorlatokat, amelyek segítségével megnyugtathatja magát vagy esetleg élénkebb lesz utána.

biorezonanciás módszer egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül gyorsan ha, már 8 óra múlva felére csökken a vér nikotin és szénmonoxid szintje.

Szokjon le Ön is a dohányzásról már ma! Ha bármilyen kérdése támad a módszerrel kapcsolatban, keresse fel kollégáinkat, akik készségesen segítenek Önnek!