A dohányzás sok szempontból káros és kellemetlen szokás. Valószínűleg senkinek nem mondunk újat azzal, ha azt állítjuk, hogy károsítja az egészségünket. A tüdőrák kialakulásának esélyét jelentősen megnöveli és fogaink minőségét is láthatóan rontja. Ez azonban csak két elrettentő tény a sok közül. Fontos tudomásul vennünk azt is, hogy a passzív dohányzás szintén rendkívüli egészségügyi károkat okozhat.

Ne feledkezzünk meg dohányzással járó kellemetlen szagokról sem. Ezek egy idő után beleivódnak ruháinkba, a bútorokba és a falakba is. Talán mi magunk már annyira hozzászoktunk, hogy egyáltalán nem is érezzük, de egy nemdohányzó társunk garantáltan azonnal észreveszi a szagokat.

Szintén a dohányzásról való leszokás mellett szólnak a folyamatosan növekvő cigaretta árak is. Egy láncdohányos évente több százezer Forintot költ cigire. Ebből az összegből kijön egy család egyhetes tengerparti nyaralása is.

Mindezek fényében joggal merül fel Önben a kérdés:

Miért költenék arra hatalmas összegeket, hogy növeljem a tüdőrák kialakulásának esélyeit?

dohányzásról való leszokás tagadhatatlanul nehéz feladat, viszont léteznek módszerek, amik megkönnyítik! Az első lépés minden esetben az elhatározás. Ha ez megvan, az már fél siker!

Tudjon meg többet arról az eljárásról, mellyel garantáltan segítünk Önnek leszokni a dohányzásról!